Používáme cookies, abychom zlepšili váš zážitek při návštěvě našich webových stránek. Pro více informací, klikněte zde .
×

Přehled ochrany osobních údajů

Tento web používá soubory cookie, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání vás, když se vrátíte na naši webovou stránku, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webu jsou pro vás nejzajímavější a nejužitečnější.

Všechna svá nastavení souborů cookie můžete upravit pomocí záložek na levé straně.

Nezbytné cookies

Název souboru cookieAkceptovat
GDPR - Všeobecné nariadenie o ochrane údajov Nezbytné cookies pomáhají vytvářet použitelné webové stránky tak, že umožňují základní funkce, jako je navigace stránky a přístup k chráněným oblastem webových stránek. Webové stránky nemohou řádně fungovat bez těchto souborů cookies.

Volitelné cookies

Název souboru cookieAkceptovat
Blok môj účet Tyto cookies nám umožňují zapamatovat si vaše základní volby a vylepšují uživatelský komfort. Jedná se například o zapamatování si jazyka nebo možnost zůstat trvale přihlášen
Blok sociálne siete Tyto cookies nám umožňují komfortně vás propojit s vaším profilem na sociálních sítích a například vám umožnit sdílet produkty a služby s přáteli a rodinou.
Zdrojové dáta pre štatistiky Statistické cookies pomáhají majitelům webových stránek, aby pochopili, jak komunikovat s návštěvníky webových stránek prostřednictvím shromažďování a hlášení informací anonymně.
Křečík džungarský bílý Zobrazit větší

Křečík džungarský bílý

Nový produkt

Křečík džungarský (Phodopus sungorus, Pallas, 1773) je malý hlodavec z podčeledi chrčky, pocházející původně ze stepí jižní a střední Sibiře, ale vyskytuje se iv Kazachstánu, Mongolska a severní Číně.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

3,50 € s DPH

3,50 € za ks

Přidat na seznam přání

Více informací

Křečík džungarský (Phodopus sungorus, Pallas, 1773) je malý hlodavec z podčeledi chrčky, pocházející původně ze stepí jižní a střední Sibiře, ale vyskytuje se iv Kazachstánu, Mongolska a severní Číně. Je zajímavý neobvyklým chováním samce, který asistuje samičce při porodu a pomáhá jí starat se o mláďata. Dorůstá do délky 9 cm a dožívá se maximálně 2 až 3 let. Křečík džungarský je pohlavně dospělý ve třech měsících věku, ale nejplodnější je kolem 8 až 12 měsíce života. Samice po 22 dnech březosti vrhne 4 až 8 slepých a bezsrstých mláďat. Je schopna reprodukce již krátce po vrhu a to až 8 krát ročně.